Dash | Follow
Hello Kitty
Princess Hello Kitty!

Welcome to my simple triple blog,i'm Nurul Nazirah. Just call me Eiyra for the short. Thanks for visited my blog, nice to meet you, leave your footstep at my cbox, Do follow :)


Menu

owner VVIP Back


Says Hello To Eiyra





Credit
Help by hathirah,


♥DARINA♥

 

oh darina my bestiest . hohoho .  gile 3 tahun kot aku tak jumpe kau . tak contact dengan kau ! serious rindu gile babi . aku sampai sekarang tak faham mcm mane kite boleh lost contact . sorry babe aku memang suke tukar number . heee . agak2 dah cukup 100 kot aku tukar number ? hahaha . tak terkire . memang banyak kali aku tukar number . now hope number ni kekal la doe . hee . 1stly aku tak tahu kenape epul im aku cakap . wei , app ryna . then aku yang blur2 ayam ni tanye lah ryna ? hah ? ryna mane ? then cakap member lame aku and aku pun tak perasan ade friend request . cek2 . ryna ! what ? aku terus accept and tulis dekat wall kau . thanks add ! ni darina ke ? sekali betul ! grr . suke gile babi doe . hahaha . then terus aku kasi number kau . and kau terus call aku . hahaha . sampai credit kau habis . haha . sorry . but tak ape lah kan . kau happy gile kan ? aku lagi la double happy tau keding ! hahaha . sorry sangat2 sebab pasal siape entah kite gaduh and kau pun touching dengan aku . hee . sorry babe . ape2 pun aku tahu lepas spm kau datang jumpe aku ! aku nak jumpe kau sangat2 . aku nak peluk kau sampai kau pengsan ! hahaha . babe . last kite jumpe form 2 kan ? gile la . last jumpe time cuti . aku datang rumah kau . tidur rumah kau seminggu . hahaha . tiap2 petang ronda kampong . cehhh . hahaha . kau tahu tak . aku dari tahun lepas aku buat facebook jadah haram ni . aku cube la search name kau . asyik lah tak jumpe . rupenye kau baru buat facebook . bongok ! baru terfikir nak cari member gune facebook ? eee . aku gigit kau jugak baru tahu . hahaha . finally aku dapat pun contact dengan kau ! grrr . gile rindu SIOT ! 
P/s : aku sayang kau gile bongok ? tahu ! i love you so much ! hahaha . 
the end .





Blogger ryna said...

10x aku bce..10x ase nk nges...wa....!!!!!!!love u la syg,.....mcm2 kte da lalui an??n dsbbkan bnde kck kte clash,.3taon gak la aku dlm pnyasalan..n kdng2 ase cm nk nges ble ingat knangan kte..msti ko pon ingat g an time blan pose 3 taun lpas??haha,krje gle 2..
n...ko ingat g an kte nek bskal g mandi pntai??n rmai gle dak2 cni gorat..he3 2 pon kje gler...
ak gat ag btape pnkotnye kaw..
ha3
i miss u...n hope sume 2 dpt brlang ag...
i luv u...dak kcik..

 
Blogger Eiyra Lover said...

hehehe . yeke sayang ? adoiii . :( tu la . bende kecik je . and aku serious aku ingat kau tak touching pun pasal dulu tu . aku ingat kau okay je . hahaha . yeah . mandi pantai . naik basikal . hahaha . sampai rumah dah kering da baju . hahaha . time tu kite baru form2 . macam budak kecik! hahaha . aku penakut ? adoi . jangan la bikin kantoi doe . hahaha . i miss u too sayang :)
i love you more sayang :)

 

Post a Comment