Dash | Follow
Hello Kitty
Princess Hello Kitty!

Welcome to my simple triple blog,i'm Nurul Nazirah. Just call me Eiyra for the short. Thanks for visited my blog, nice to meet you, leave your footstep at my cbox, Do follow :)


Menu

owner VVIP Back


Says Hello To Eiyra





Credit
Help by hathirah,


♥TOMORROW SPM♥


crying . crying . crying . gile la . tak percaye langsung esok aku nak ambik SPM ? wtf ? tak sangke doe aku ni nak ambik spm . hormone pun tak betul . kejap ! ape kena mengena dengan hormone aku ? ahahaha . sengal gile ngok . wei, tahu tak esok spm ? tapi aku ni macam tak ambik je spm . aku tak boleh doe duduk dekat rumah study sorang2 . the firstly mesti la aku nak duk je depan lappy pink aku ni . haha . sengal sengal :) ish ! serious tak percaye yang aku ni nak ambik spm . hahaha . kalau boleh nak ambik UPSR boleh ? haha . senang babe :) UPSR aku je okay . PMR ? lingkup ! hahaha . tapi nasib baik lah tak pernah failed . heeee . aku hopefull aku dapat credit for all subject pun tak ape la . i want CREDIT ! C ! C ! if A lagi lah bagus . hahaha . AMAZING ! hahaha . bongok ! sengal ! gile ! so . wish me luck for tomorrow until 20dec2010 . wait !! sepatutnye sampai 8dec2010 je kot . tapi untuk class science la . siape ambik EKONOMI ASAS . memang hampeh la . 20dec2010 baru nak muncul ! gedik betul . benci benci benci . tahu tak . ish . 
tension tension tension .
p/s : aku nak everyday orang wish goodluck dekat aku.boleh ? haha . sengal !
the end .





Blogger Amanina Sofea احمدل said...

hye..
gud luck 4 your exam.. ;)

 

Post a Comment