Dash | Follow
Hello Kitty
Princess Hello Kitty!

Welcome to my simple triple blog,i'm Nurul Nazirah. Just call me Eiyra for the short. Thanks for visited my blog, nice to meet you, leave your footstep at my cbox, Do follow :)


Menu

owner VVIP Back


Says Hello To Eiyra





Credit
Help by hathirah,


♥PERASAAN♥

lalalalaaa , korang memang lah nampak eiyra ni happy go lucky . kan kan ? dalam hati hanya Allah je tahu . tapi alhamdulillah . eiyra okay je lah . haihhhh . khas untuk RYNA ku sayang . ryn , janganlah rasa serba salah sangat dengan eiyra . eiyra okay je lah . jangan lah marah2 . benda sudah pun berlalu . eiyra tak salahkan ryn pun pasal ni . eiyra redha ni semua . lagipun eiyra sedar eiyra teruklah . perangai dari dulu tak pernah berubah kan ? hurm . pada siapa-siapa yang terasa . kalau dah tahu perangai eiyra ni teruk . tak pernah nak berubah . kenapa mesti nak dekat eiyra kan ? hanya cakap kosong je pada mulanya . now habuk pun takde . mula2 iye2 lah kan . now ? haihhh . you ingat eiyra ni senang nak berubah ? hello . susah lah jugak . but now eiyra lagi better dari dulu . eiyra jadi macam ni pun sebab you . sebab you lah eiyra jadi macam ni . actually eiyra dah berubah lah . lantak lah kalau tak boleh nak accept perangai eiyra macam ni . up to you lah . Ya Allah,dalam hati mmg hanya Allah je lah yang tahu segalanya . malas lah nak story morry pasal ni . elok2 dah okay . kang bertambah sakit hati kang . terus OKU . haha *act mmg tgh sakit pun . eh kot laaaa . hahaha* eiyra tgh pening sangat ni taw . macam2 lah perangai kawan2 eiyra ni . eiyra mintak maaf sangat2 pada M,N,A,H and J . eiyra dah anggap korang kawan je . janganlah meletak harapan yang tinggi dekat eiyra haihhh . pening2 . ni nak luahkan perasaan sikit . khas untul 5 orang ni . firstly  khas untuk M : eiyra tak boleh terima M . sebab dah  anggap m  mcm darah daging sendiri lah . sorry .2nd khas pada N pulak . eiyra mintak maaf jugak . eiyra bukan ape . eiyra tak boleh . N suke memaksa and suke mengongkong eiyra . and suka merajuk tak tentu pasal . sorry . tak boleh nak terima lah . 3rdly . khas untuk H : hah . ni lagi lah . eiyra betul2 dah anggap H macam kawan . kita dah kenal lame lah wei . hope kita kawan sampai bile2 okay . janji eiyra . hehe . 4thly khas untuk J : alamak . ni lagi sorang . susah nak ckp pasal dia . lagi lah tak pernah nak putus asa . tapi dia ni baik sangat . eiyra tak padan dengan dia la . eiyra jahat . and dia pun eiyra dah anggap kawan je . tapikan . perasaan mudah berubah kan kan ? lagi2 hati eiyra yang lembut macam agar-agar *bak kate ryna* haha . tolonglah j . eiyra dah anggap j macam kawan . kita kan kawan . now sekarang tengok sape yang susah kan ? haihh . sorry . 5thly khas untuk A : ini lagi lah . mati hidup semula pun eiyra takkan terima dia . now kenapa tergedik2 nak dtg balik dalam hidup eiyra . sampai sanggup nak kerja dekat jusco tu demi eiyra . elok2 dah kerja dekat office . nak kerja dekat jusco pulak ? tolonglah . eiyra taknak hadap muka A tiap2 hari lah . sumpah meluat ! insan A lah yang paling eiyra benci ! hurm . susah hidup macam ni . korang ni . eiyra baru nak mulekan hidup baru seorang diri . now semua buat eiyra ni serba salah . korang nak eiyra terangkan macam maane lagi ? macam2 masalah . ishhhh :'(
p/s : haihh  . susah jadi single kan ? HAHAHAHAHA *meluat!





Post a Comment